Highland-liha on erinomaista, maukasta ja vähärasvaista pihvilihaa.
Parasta laatua ja makua
Luonnollisesta ravinnosta johtuen liha on maukasta, lyhytsyistä, vähärasvaista ja väriltään tummanpunaista. Ylämaankarjan kasvatuksessa koko ketju laitumelta lautaselle, keskittyy parhaan mahdollisen laadun ja maun aikaansaamiseen. Eläimen vapaa liikkuminen ja luontainen aktiivisuus muokkaavat rasvakudosta pehmeäksi, parantaen lihan makua ja mureutta.
Eläimen elämä on arvokas
Kasvattajana meille on tärkeää eläimen arvokas elämä loppuun saakka. Tunnemme ja tiedämme täsmälleen eläimen elinkaaren ja olosuhteet, joten teemme parhaamme kaikissa kasvun vaiheissa. Kuljetamme teuraseläimet itse eläinkuljetustrailerilla teurastamoon. Sonnit teurastetaan noin 3-vuotiaina.
Teurastuksen, ruhon leikkaamisen ja pakkaamisen tekevät yhteistyökumppanimme. Hyvät kumppanit ovat kasvattajalle tärkeitä, luottamus ja mutkaton vuorovaikutus auttavat kehittämään toimintaa. Tilalla emme käsittele pakkaamatonta lihaa.
Raakakypsytetyt paistit ja fileet
Raakakypsytämme eli mureutamme vakuumipakatut paistit ja fileet tilalla valvotuissa olosuhteissa 4-5 viikkoa.
Ruhon muiden osien hyödyntämisen suhteen olemme rakentamassa tuotekehitystä ja yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Haluamme uskoa että suomalaisella työllä nämäkin raaka-aineet saadaan jalostettua arvoiseensa käyttöön.
Vastuullisin ja luotettavin polku laitumelta lautaselle suomalaiselta luomutilalta.
